De Stenen Man

De Stenen Man

De gevolgen van een oorlog reiken verder dan degenen die het hebben meegemaakt. In De Stenen Man gaat hoofdpersoon Aaf, net gescheiden en op een keerpunt in haar leven, op zoek naar haar onbekende vader. Tijdens een weekend in de havenstad Harlingen, samen met haar moeder en dochter, komt het verleden opeens heel dichtbij.

Carlita van Rossum heeft de overgeleverde verhalen van haar Harlingse familie verweven tot een aangrijpende roman die zich deels afspeelt tijdens de jaren '40 en '50 in Harlingen. Het is een eerbetoon aan anonieme helden en familiebanden. Maar bovenal aan de liefde.
Bestellen
Onderweg

Onderweg

Gedichten over vallen en opstaan

Onderweg is een intrigerende reis door de afgelopen twee jaar, waarin persoonlijke belevenissen afgewisseld worden met maatschappelijke thema's zoals ouder worden, corona en het stadsleven. Als een soundtrack neemt Carlita van Rossum je via gevoelige en scherpe gedichten mee haar wereld in, met een duidelijke boodschap: laat jezelf zien, wees eerlijk en heb genadeloos lief.

Bestellen
Overstromen

Overstromen

Gedichten over het leven en de liefde

De gedichten in de bundel Overstromen komen recht uit het hart. Via ritme en rijm geeft Carlita van Rossum woorden aan gevoelens, gedachten en gebeurtenissen die herkenbaar zijn voor iedereen die de tijd neemt ze te lezen. Laat je raken door de schoonheid en de schaduwen van het leven en de liefde.

Bestellen